Начини на плащане

Възможни са следните начини на плащане:

  1. Наложен платеж;
  2. Плащане по банков път;
  3. Плащане с дебитна/кредитна карта - MasterCard, Maestro, VISA, Транскарт.

НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ

Поръчаната стока се заплаща при доставката й от куриерската фирма.

ПЛАЩАНЕ ПО БАНКОВ ПЪТ

Плащане по банков път чрез кредитен превод по сметка:

  • IBAN: BG79BPBI79291055520903
  • Титуляр: "КРИТИ" ООД
  • Банка: Юробанк България АД
  • BIC/SWIFT/банков код: BPBIBGSF

В случай че заплащането по банков път се забави повече от 3 работни дни от извършване на поръчката, "КРИТИ" ООД може едностранно да анулира направената поръчка.

При плащане по банков път клиентът заплаща само стойността на продуктите. Стойността на доставката се заплаща отделно при самата доставка. Възстановяването на суми се извършва по начина, по който е направено съответното плащане, независимо частично или пълно.

КАРТОВО ПЛАЩАНЕ

Вашата поръчка в онлайн магазина krepezhkriti.com можете да заплатите и с кредитна или дебитна карта MasterCard, Maestro, VISA, AMERICAN EXPRESS или Транскарт.

Транзакционната валута при плащане с карта е Български лев (ЛВ). Ако на сайта има и цени в други валути, освен Български лев, те са само за информативни цели и могат да не са съвсем еднакви с начислената по вашата карта сума в същата валута.

При плащане с карта клиентът заплаща само стойността на продуктите. Стойността на доставката се заплаща отделно при самата доставка. Възстановяването на суми се извършва по начина, по който е направено съответното плащане, независимо частично или пълно.