Доставка

 1. Доставката на стоки, поръчани от онлайн магазина www.krepezhkriti.com, е допълнителна услуга, която се заплаща от клиента.

 2. “КРИТИ” ООД осигурява безплатна доставка за всички поръчки на стойност над 100 лева.

 3. Доставки се извършват само на географската територия на Република България.

 4. Поръчките, направени до 16:00 часа от понеделник до петък, се обработват и предават на куриер на същия ден. Всички поръчки, направени след 16:00 часа, обикновено се обработват на следващия ден. Поръчки, направени в събота и неделя, се обработват и предават на куриер в понеделник. Обичайните часове за доставка са от 9.00 до 17.30 часа в работни дни. Ако потребителят има специални изисквания относно ден или час за доставка, ние ще се съобразим максимално с тях.

 5. “КРИТИ” ООД извършва доставката на поръчаните през онлайн магазина стоки чрез куриерска фирма Econt Express или Speedy.

 6. Доставката се извършва до точно посочен от потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерската фирма в съответния град.

 7. Стандартният срок за доставка до населено място на територията на Република България е 3 работни дни. Ако поръчаният продукт не е в наличност, срокът за доставка може да бъде по-дълъг, но не повече от 5 работни дни. Възможно е доставката да бъде извършена на части, но само когато клиента пожелае това.

 8. Получаването на стоката във фиксиран час (допълнителна услуга) не е безплатно и е за сметка на клиента.

 9. В случай на забавяне на доставката, “КРИТИ” ООД е длъжен да уведоми клиента, независимо от причините на забавянето.

 10. “КРИТИ” ООД не носи отговорност за закъснение, породено от действията на куриерска фирма.

 11. Стоката се предава на клиента срещу подпис, с който се удостоверява, че “КРИТИ” ООД е изпълнил поръчката.

 12. При невъзможност клиентът да бъде намерен на посочения адрес за доставка, не по вина на “КРИТИ” ООД, куриерската фирма, извършваща доставката, оставя съобщение с телефон за контакт, на който получателят следва да се обади в рамките на 24 часа, за да се уточни дата за втори опит за доставка.

 13. В случай че клиентът не осъществи връзка за уточняване на доставката, “КРИТИ” ООД се освобождава от задължение да достави поръчката.

 14. В случай че клиентът откаже да приеме поръчаната стока, куриерската фирма, извършваща доставката, я връща на “КРИТИ” ООД.

 15. Рискът от загуба или повреда на стоката преминава от “КРИТИ” ООД върху клиента в момента, в който той или посочено от него лице, различно от куриерската фирма, приеме стоката.

 16. Условията за доставка са валидни на територията на Република България.

 17. “КРИТИ” ООД си запазва правото да прави промени в условията за безплатна доставка за онлайн магазина.